“Pimpa” motorcykeln

Att äga en motorcykel är väldigt roligt, och inte bara av de anledningar som man kanske först tror. Det vill säga att man kan susa runt på vägarna i ett soligt Sverige, eller varför inte Europa, och både ta del av naturen och farten. Men så finns det vissa tillfällen då det är ännu lite extra roligt att ha en motormaskin på två hjul. Och det är till högtider. I och med att en motorcykel är rätt liten, i alla fall om man jämför med en bil, så är det en enkel sak att ”pimpa” den. Att ha en cykel med motor på till exempel ett bröllop är väldigt kul eftersom den dels har plats till två personer, men också för att det blir en skön kontrast till det annars ganska traditionella evenemanget. Dessutom är det enkelt att fixa en utstyrsel för motorcykeln i form av till exempel ballonger, tyg och blommor. Det blir ett riktigt festligt och kul kärlekstransportmedel.

Andra tillfällen då det är skoj att spexa med sin plåthäst är till jul, halloween och midsommar. Möjligheterna är i princip oändliga och bara ens kreativitet kan sätta stopp. Är man ett gäng kompisar som alla har en motorcykel är det kul att anordna en liten tävling för den bäst utspökade cykeln.

Annars behöver man inte gå hela vägen om man inte vill, för att få en personlig cykel kan man göra något så enkelt som att byta ut lamporna eller liknande. På stylingwebben hittar man massor av saker som kan göra ens fordon lite roligare och lite personligare. Något som är väldigt kul att göra om man spenderar mycket tid tillsammans med sin cykel vilket man förhoppningsvis gör om man har en. Kanske kör man inte genom hela Sverige alla dagar i veckan, men det är alltid skönt att veta att man kan om man vill utan att något går sönder för att det aldrig blivit utbytt.